Hello world!

Inderdaad. Hallo Wereld!

Mijn eerste blogpost over wat mij bezighoudt. Op dit moment zijn dat drie dingen die als een rode draad door mijn leven lopen.

De eerste heeft te maken met lekker in je vel zitten en wat ik daaraan kan bijdragen. Coaching door middel van Voice Dialogue, Jassentechniek en healing zijn daarvan de belangrijkste peilers.

De tweede heeft met vrouwen te maken. Wat kan ik voor vrouwen betekenen om hen meer in hun kracht te zetten, to empower is een mooi woord hiervoor. Vandaar ook mijn training “onderhandelen voor aardige vrouwen” (ook onaardige doen mee :-). Verder ben ik bezig om een leiderschapsprogramma te ontwikkelen voor professionele vrouwen in organisaties. Hoewel ik veel input krijg, ben ik altijd benieuwd naar nog meer input, dus… Voel je vrij om te reageren.

En de derde heeft met persoonlijk en authentiek leiderschap te maken. Ik ben altijd al gefacineerd geweest door de vraag wat maakt iemand een goed leider. Aan welke karaktereigenschappen zou een goed leider moeten voldoen. En hoe zet je dat dan in een organisatie neer. Vandaar dat ik met Hilde Vossen (www.hildevossen.nl) bezig ben een leiderschapsprogramma te ontwikkelen. Hierbij word ik geïnspireerd door het gedachtegoed van Servant Leadership, ofwel Dienend Leiderschap. Ik ben er trots op dat ik mij Servant Leadership Professional mag noemen!

Natuurlijk hoop ik dat mijn blogs gelezen worden. Meer nog hoop ik dat ze inspireren en een aanzet geven tot nadenken, en misschien tot verandering leiden.

Eén reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Reageren is niet mogelijk