Nieuwe website

Vanaf vandaag is mijn nieuwe website Veldwerken live! De optische weerslag van wat ik doe: life coaching en vooral stress- en burn-outcoaching.

Na een proces van 9 maanden is eindelijk mijn nieuwe website, mijn virtuele kind tot stand gekomen  (ik bewonder mijn webbouwster Hieke van Hoogdalem van bureau Ganzenveer 2.0 om haar geduld; de vertraging lag echt niet aan haar).

Voor mij was het een stressig gedoe. Ja, ook ik leid wel eens aan stress. Ik begon weer helemaal op standje nul. Dat betekent in ondernemerstermen: wie is je klant? Welke resultaten behaalt de klant door jou? Wat waardeert de klant aan jou? en nog meer van dat soort vragen die beantwoord dienen te worden. Normaal gesproken stel ik vragen aan mijn cliënten en nu was het andersom!

Ik voelde me vaak net zo’n tekenfilmpoppetje dat krijsend met omhoog wapperende armen in de verte verdwijnt.

Maar goed. Dit is het resultaat. Vooralsnog. Ik mag vanaf nu alles zelf veranderen van Hieke. Maar nu nog effe niet.

Verder ben ik heel blij met Tineke Brouwer. Zij heeft binnen no-time een prachtig logo ontworpen. Ze hoorde me aan, bekeek m’n website en kwam met een prachtige grafische oplossing. Lang leve haar creativiteit en intuïtie!

Mijn oude blogs over onderhandelen kon ik echt niet wegdoen. Die tref je nu hieronder aan. Alles wat daarin staat heeft toch ook met stress te maken. De stress die je als vrouw ondervindt als je dingen gedaan wilt krijgen op jouw manier. De tips die daarin gegeven worden zijn nog steeds van toepassing. Daarom blijven ze nog beschikbaar.

Ik zou zeggen: enjoy!

Reageren is niet mogelijk