Gratis gesprek

Vraag een gratis gesprek aan

Wat je reden ook is, vraag altijd een gratis gesprek aan. We nemen de tijd om samen door te nemen wat jou het beste past. We praten over hoe het met je gaat, waar je mee zit, wat je nodig hebt en of ik je daarbij kan helpen.

gratis-gesprek-stress-burn-out-stressklachten-burn-outklachten

Een gratis gesprek is altijd handig.

Je komt bijvoorbeeld te weten of er een klik en vertrouwen is. Je kan me vergelijken met andere coaches die je misschien al gesproken hebt.

Wat kost het?

Dit gesprek is vrijblijvend en gratis. Het gesprek leidt sowieso tot nieuwe inzichten. Ik geef altijd 1 of 2 tips, die je meteen kan toepassen. Aan het eind van het gesprek bepaal je wat je wilt doen.

Voorbereiding?

Om goed voorbereid te zijn, wil ik je vragen om na te denken over de onderstaande vragen. Je antwoorden schrijf je in het veld daaronder.

Alvast bedankt!

Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van mij (tenzij ik op vakantie ben, dan kan het wat langer duren) met verschillende data en tijden waarop wij elkaar kunnen spreken.

Vragen

Velden met een * zijn verplicht.

Op de knop klikken verplicht tot niets. Je mag gratis met me bespreken wat je nodig hebt, maar als je dat niet wil, dan klik je natuurlijk niet.

Liever bellen of mailen?

Bellen mag ook, ik ben na 14.00 uur bereikbaar op 06-40 42 50 60.
Mailen mag ook: madjori [at] veldwerken [punt] nl.

Reageren is niet mogelijk