Stress coaching

Voel jij je eigenlijk al een tijdje gestrest?

(En wil je daarvan af?)

Ervaar je stress bijvoorbeeld wanneer je iets doet wat voor jouw gevoel buiten jouw macht of kunnen ligt? Misschien ligt het wel binnen je macht, maar gaan jouw gedachten met je op de loop. Lijdt je aan faalangst, of zie je overal beren op de weg?

Dat hoeft helemaal niet.

Waar je stress ook vandaan komt, ik help je om weer grip op je leven te krijgen, zodat je met zelfvertrouwen lastige situaties aankunt.

Hoe ziet stress eruit?

Stress heeft meerdere uitingsvormen. Je kan het fysiek merken doordat je bijvoorbeeld meer hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, buikpijn ervaart (en de artsen geen fysieke oorzaak kunnen vinden). Je kan het mentaal merken bijvoorbeeld doordat je meer piekert en dat niet kan stoppen. Je kan het emotioneel merken, doordat je je bijvoorbeeld sneller geïrriteerd voelt, of dat je sneller huilt. Je kan het in je gedrag merken, wanneer jij je een korter lontje hebt dan gebruikelijk en sneller uitvalt naar je omgeving. 

Merk je bijvoorbeeld, dat:

 • Je vaak last hebt van gespannen schouders en nek?
 • Je last hebt van weekend hoofdpijnen?
 • Jij je onrustig en gejaagd voelt?
 • Je ook na het weekend nog steeds bekaf bent?
 • Je chagrijnig bent, geïrriteerder, of emotioneler/gevoeliger dan gebruikelijk? 
 • Jij je (over) belast en uit balans voelt?

En misschien vind je, dat

 • Het wel overgaat zodra je het wat rustiger krijgt op je werk (alleen zie je dat nog niet zo snel gebeuren).
 • Je het gewoon vol moet houden, want anderen in jouw omgeving kunnen dat ook.
 • Jouw collega's lang niet zo hard werken als jij en je irriteert je daaraan.
 • Je over te veel verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, meer dan je collega's, waardoor alles op jouw bordje terechtkomt.
 • Iedereen eigenlijk over jouw grenzen gaat. Ze zien toch dat je het druk hebt en toch vragen ze meer van je.
 • Dat je geen "nee" kan zeggen.

Is dit voor jou herkenbaar? Dan is de kans groot dat je stress ervaart.

En dan zit je hier op de juiste plek!

Het is handig als je bij een expert terecht kan, die weet waar je het over hebt, die de juiste aanpak voor jou weet en snel duurzaam resultaat boekt. Ik help je om je stress de baas te worden, om op jouw manier je grenzen aan te geven, zodat je weer lekker in je vel zit.

stress coaching is erop gericht om de balans te herstellen.

Als je vind dat er wat moet gebeuren en je wilt stappen ondernemen om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan contact op!

Gestrest op het werk

“Op mijn werk raakte ik regelmatig in paniek en bevroor, zodra ik het idee had dat ik iets niet kon of dat ik dacht dat het teveel was. Ik controleerde alles honderd keer en daardoor was ik traag. Ik piekerde daar veel over. Ik heb daarover met m’n chef gesproken en die raadde mij coaching aan.

De coaching heeft zeker resultaten opgeleverd. Het heeft mij zeker geholpen op de werkvloer. Ik heb de afgelopen periode meer zelfvertrouwen wat het werk betreft. Ik raak veel minder in een paniektoestand, zodra het druk wordt op de werkvloer. Ik ben blij dat ik de coaching heb gevolgd.

Madjori kan goed luisteren naar wat je te vertellen hebt en weet snel waar het probleem zit.”

Soesja*
Administratief medewerker

Grenzen neerzetten en bewaken

“Ik wilde vanuit eigen kracht, deskundigheid, ervaring weerbaarder worden en me steviger te manifesteren. Energie en werkplezier weer terugkrijgen. Weer meer in mogelijkheden denken. Grenzen neerzetten.

Ik weet mijn grenzen beter te bewaken. Ik weet beter hoe ik overkom bij anderen en ik zoek meer de rust, ook in mijzelf. Madjori is begaan en kundig op velerlei terreinen. Nam de rust.”

Sylvia*
Beleidsmedewerker

Reageren is niet mogelijk